Min bästa vän♥

2011-01-29 ♥ 19:44:05 | Kategori >> 30 dagars sak ♥ | KOMMENTARER (0)

jag har några sjukt bra vänner men skriver om de 3 som står mej närmast och som ja, nog e mina bästa vänner helt enkelt ;)♥



ELINESKENGREN♥

Hon och jag har känt varandra sedan 7.an när hon började i min klass men de känns som om att vi har känt varandra hela livet. Hon är som en syster för mej. Kan berätta allt för henne verkligen. vi kan sitta snacka om allt i timmar. Och vi har alltid såå grymt skojj och aah.. vet ite hur jag ska berskriva allt. hon är så fucking underbar helt enkelt!
kan säga dehär mitt första intryck av henne va vilken BIIAATTCCH hon va xd
tyckte verkligen hon va helt dum ihuvet men hade fel .. så döm aldrig någon innan man lär känna personen för de visa sej att hon va helt fucking underbar!
Älskar dej min älskade ylande slamppaa ;))♥

lite bilder.. rätt gammla men glömmer aldrig något av de här<3

shopping i april 2009


konfa våren 2010

diggiloo 2009

 pepparkaks bakning 2010




ELLENBERNTSON♥

vi har gått i samma klass under alla år. Alltså efter denna terminen är slut så har vi gått i samma klass i 10 år. asså de e fan helt sjukt egentligen. men änu mer sjukt är att vi knappt vart kompisar under denna tiden.. asså joo kompisar har vi väl vart i skolan och så men inte vart så mycket med varandra utan för skolan fören sista terminen i 8.an.. den 2 maj 2011 firar vii att vi har vart bästa vänner i 1 år.. 1 år av 10 hur tänkte vii där..?
aja.. detta året har varit helt fantastiskt och har sjukt många oförglömmliga minnen me dej me.
Älskar dej LN <3













FRIDALARSSON♥

gumman du är helt underbar, vi har gått i samma klass lika länge som jag och ellen men vi har varit bästa kompisar i alla 10 år<3
du är den ända som jag har varit kompis med så länge menn inte har svikit.
alla underbara minnen med dej. det finns miljoner av dom. kan inte beskriva hur mycket du betyder med ord men friends forever sa vi. och så kommer de förbli!
älskar dej friiduut<3

måånnga år sen xd





ÄLSKAR ER TJEEEJJJEERRR !!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0