påväg tillbax till de bra ! :D

2011-05-19 ♥ 16:02:33 | Kategori >> random♥ | KOMMENTARER (0)

Tjinixeen :D

har 1 dålig sak att säga och en bra :D vi börjar med den dåliga bara för att..
och det är att detta kanske är de sista inlägget för heljen på datorn sen kan jag ju mobilblogga lite om jag hinner :)
och den bara är att det börjar bli fint väder ute igen :D, sommaren som var för några veckor sedan är påväg tillbax, och det är toppen nu för denna heljen kommer jag vara ute e heldel :)

FREDAG :
Veronica maggio på liseberg med bästa , och kommer träffa massa roligt folk osv. och om ni vill ses kan ni messa eller skriv på fb eller något i den stlien ;) sen drar iaf jag och elin he till mig och har de myys.

LÖRDAG: elin åker iväg till jobbet och jag kanske drar in till slottskogen med några kompisar eftersom att det är göteborgsvarvet dåå och om det är fint väder är det ju mmys. sen på kvällen drar vi ner till hästevik och grillar med typ 80 pers :D kommer bli fett najjs sseerrrri.. sen sover jag och sofia hos elin:)

SÖNDAG: elin  ska jobba igen så de blir väl att hänga med sofia en stund och sen kanske träffa jack och mikael då vi 3 ska spela in en film till so.n tills torsdag :) men får se hur det blir med den saken :)

NU ska jag iaf ut och springa lite en ta en goooo dusch innan jagg sticker hem till elin en stund och fixar vårann  film som vi ska ha till bilden ;) Thihi <3

HA VÄRLDENS BÄSTA HELJ GOTT FOLK!<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0